BACK

Τηγανητά κολοκυθάκια

Εξαιρετικό ορεκτικό, εύκολο και γρήγορο. Το απολαμβάνουμε ιδανικά με δροσερό τζατζικάκι!

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

1 κιλό κολοκυθάκια
αλεύρι
λάδι
αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

  • Καθαριζουμε και ξεφλουδίζουμε μερικώς τα κολοκυθάκια.
  • Τα κόβουμε σε μακρόστενες φέτες. Τις αλευρώνετε κάπως και τις τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι.


1. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι.

2. Αλευρώνουμε ελαφρώς τα κολυκάθακια και τινάζουμε να φύγει η περιττή ποσότητα

3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές.

4. Στραγγιζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Προέλευση:
Κύριο συστατικό: 
Ειδικές κατηγορίες: