BACK

Σπιτικά τσιπς τορτίγια με θυμάρι και πάπρικα

Απογειώστε την γεύση μιας απλής πίτας καλαμποκιού ψήνωντας στον φούρνο με πάπρικα και θυμάρι.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.3 (6 votes)

Συστατικά:

4 τεμ. τορτίγια από καλαμπόκι

2 κουταλιές ελαιόλαδο

2 κουταλιές πάπρικα γλυκιά

2 κουταλιές θυμάρι ξερό

Οδηγίες:

Κόβουμε τις τορτίγια σε 16 τριγωνικά κομματάκια με την ρόδα της πίτσας ή με ένα κοφτερό μαχαίρι.

Τις βάζουμε μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά και μετά την πάπρικα και το θυμάρι.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να ψεκάσουμε τα κομμάτια με ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνέχεια.

Ένα μικρό ψεκαστηράκι με ελαιόλαδο σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Υπάρχει και στο εμπόριο έτοιμο με λάδι.

Απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά ώστε να μην ξεραθούν εντελώς.

 

Σερβίρουμε με γουακαμόλε ντιπ ή ντιπ με γιαούρτι και μυρωδικά.