BACK

Ψαρονέφρι με μουστάρδα και γιαούρτι

Είναι ελαφρύ και ιδανικό για δείπνο

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

800 γρ. ψαρονέφρι, σε μακρόστενα κομμάτια
3 κουταλιές σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
2-3 φύλλα δάφνης
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών (σπιτικό ή από βιολογικό κύβο)
4 κουταλιές σούπας μουστάρδα, πικάντικη
3 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό Total
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το βούτυρο σε ένα φαρδύ τηγάνι.
Μόλις «αφρίσει» ρίχνουμε τη δάφνη και το ψαρονέφρι και το ψήνουμε για 3-5 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Σβήνουμε με το κρασί, το γυρίζουμε ξανά και το βγάζουμε από το τηγάνι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο, ρίχνουμε τον ζωμό και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/