BACK

Πράσινη σαλάτα με γιαούρτι και τζίντζερ

Τρώγεται ως ορεκτικό ή ως ελαφριά σαλάτα

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

1 ματσάκι σπαράγγια
Φύλλα από 1 αντίβ
1 αβοκάντο, κομμένο σε λωρίδες
Καρδιές από 1 μαρούλι
3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1-2 κουταλιές σούπας ξίδι της αρεσκείας μας
Λίγη γύρη (προαιρετικά)

Για το ντιπ γιαουρτιού:


200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
1 κ.κ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
½ σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
Aλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Πλένουμε τα σπαράγγια και καθαρίζουμε τον φλοιό στο κάτω μέρος τους.

Τα ζεματίζουμε για 3-4 λεπτά σε καυτό αλατισμένο νερό.
Τα βγάζουμε και τα μεταφέρουμε σε μπολ με πολύ κρύο νερό με πάγο.

Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν.
Για το ντιπ: Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το τζίντζερ, το σκόρδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/