BACK

Πατάτες γεμιστές με κατίκι και γιαούρτι

Τρώγεται ως ορεκτικό ή συνοδεύει κρέατα

 

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

 

4 μεγάλες πατάτες
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
100 γρ. κατίκι Δομοκού
2 κουταλιές γλυκού πάπρικα γλυκιά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

 

Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις τυλίγουμε μία μία σε αλουμινόχαρτο αφού τις αλατίσουμε με χοντρό αλάτι.
Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε για 30 - 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 - 200°C.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κρεμώδες τυρί, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το αλάτι και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/