Πατάτες γεμιστές με κατίκι και γιαούρτι
Δημοσιέυτηκε: Wed, 09/24/2014 - 10:06 || Ενημερώθηκε: Thu, 12/11/2014 - 11:09
Τρώγεται ως ορεκτικό ή συνοδεύει κρέατα
Συστατικά:
4 μεγάλες πατάτες
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
100 γρ. κατίκι Δομοκού
2 κουταλιές γλυκού πάπρικα γλυκιά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τις τυλίγουμε μία μία σε αλουμινόχαρτο αφού τις αλατίσουμε με χοντρό αλάτι.
Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις ψήνουμε για 30 - 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 - 200°C.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κρεμώδες τυρί, τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το αλάτι και ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο www.greece.fage.eu/
Προέλευση:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: