Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
Δημοσιέυτηκε: Wed, 09/03/2014 - 12:45 || Ενημερώθηκε: Thu, 12/11/2014 - 11:09
Τα παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια μπορεί να σερβιριστούν σαν σαλάτα ή ορεκτικό για το μεσημέρι
Συστατικά:
1 κιλό πατζάρια
1 ½ κούπα στραγγιστό γιαούρτι Total 2%
1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες (ή περισσότερο αν προτιμάτε)
Αλάτι, πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας ξύδι
Οδηγίες:
Βράζουμε τα πατζάρια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες και τις αραδιάζουμε σε μια πιατέλα.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο www.greece.fage.eu/
Προέλευση:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: