BACK

Ομελέτα με λαχανικά, μυρωδικά και γιαούρτι στο φούρνο

Αν ζητάς ένα πρωινό που δεν του λείπει τίποτα, μόλις το βρήκες!

Φρέσκα λαχανικά, μυρωδικά και κατσικίσιο τυρί ενώνονται και περνούν από τον φούρνο για εγγυημένη απόλαυση.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

 

1 μελιτζάνα κομμένη σε μικρούς κύβους
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρούς κύβους
1 μανιτάρι πορτομπέλο κομμένο σε μικρούς κύβους
4 κ. σ. ελαιόλαδο
6 αβγά
150 γρ. TOTAL
200 γρ. κατσικίσιο τυρί
1/2 μάτσο φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
1/2 μάτσο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

 

Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ένα μικρό, στρογγυλό, αντικολλητικό ταψί που έχουμε αλείψει με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να μαλακώσουν.
Μέχρι να ψηθούν χτυπάμε τα αβγά σε μπολ με το TOTAL, το τυρί, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Βγάζουμε το ταψάκι από το φούρνο και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/