BACK

Μοσχαρίσια κεμπάμ με γιαούρτι και μπαχαρικά

Ιδιαίτερο μοσχαρίσιο κεμπάμπ με πολλά μπαχαρικά.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.1 (7 votes)

Συστατικά:

 

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από ελιά
1 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1 κ. σ. καπνιστή πάπρικα
1 κ. σ. ξερή ρίγανη
1 κ. γ. κύμινο τριμμένο
1 κ. γ. κόλιαντρο τριμμένο
1 κ. γ. μπαχάρι τριμμένο
200 γρ. Total
Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

 

Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά για αρκετή ώρα, ώστε να αναμειχθούν ομοιόμορφα.
Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ με πάχος 3 εκ.
Αφήνουμε τα κεμπάπ στο ψυγείο 1 ώρα πριν τα ψήσουμε.
Τα ψήνουμε σε σχάρα στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου.

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/