Μακαρόνια με τυριά, μπέικον και γιαούρτι
Δημοσιέυτηκε: Mon, 10/13/2014 - 14:48 || Ενημερώθηκε: Thu, 12/11/2014 - 11:08
Εύκολη και γευστική μακαρονάδα
Συστατικά:
10 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 πακέτο μακαρόνια
250 γρ. γκούντα τριμμένο
200 γρ. ανθότυρο
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
3 κ. σ. σάλτσα ντομάτας
500 γρ. Total
½ κ. γ. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
½ κ. γ. φρέσκια ρίγανη
1 κρόκος μεγάλου αβγού
60 γρ. παρμεζάνα λεπτοτριμμένη
Οδηγίες:
Σοτάρουμε το μπέικον σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας, μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό.
Το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό a ldente και τα σουρώνουμε.
Ενώ βράζουν τα ζυμαρικά, ζεσταίνουμε το γκούντα, το ανθότυρο, τη γραβιέρα, το Total και τη σάλτσα ντομάτας μαζί με το αβγό.
Βγάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά, ...
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο www.greece.fage.eu/
Προέλευση:
Κατηγορία:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Εποχή: