Παξιμαδάκια με σουσάμι, τόνο, αγγούρι και κάπαρη
Δημοσιέυτηκε: Tue, 05/22/2012 - 13:13 || Ενημερώθηκε: Wed, 09/03/2014 - 14:53
Για μια πιο υγιεινή και ελαφριά τονοσαλάτα σε αυτήν την συνταγή αντικαθιστούμε την μαγιονέζα με γιαούρτι....
Συστατικά:
1 συσκευασία παξιμαδάκια με σουσάμι
1 συσκευασία φιλέτο τόνου σε βάζο (στραγγισμένο)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μέτριο αγγούρι ψιλοκομμένο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 – 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
3 – 4 κ.σ. κάπαρη
4 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
Οδηγίες:
1. Σε ένα μεγάλο μπολ θρυμματίζουμε τον τόνο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αγγούρι, τον μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και ανακατεύουμε.
2. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και αλείφουμε τα παξιμαδάκια
3. Απλώνουμε από πάνω το μείγμα τόνου και γαρνίρουμε με κάπαρη.
Προέλευση:
Πιάτο:
Κύριο συστατικό:
Ειδικές κατηγορίες: