BACK

Κοτόπουλο με κινόα, γιαούρτι και μουστάρδα

Μία πρωτότυπη συνταγή με κοτόπουλο κινόα και γιαούρτι.

Ένα ελαφρύ και γευστικό μεσημεριανό.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.1 (8 votes)

Συστατικά:

 

4 στήθη κοτόπουλου
350 γρ. κινόα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
50 γρ. γραβιέρα πικάντικη τριμμένη
250 γρ. Total
100 γρ. μουστάρδα
2 κ. σ. βούτυρο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γ. κάρυ
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

 

Μετράμε το κινόα με φλιτζάνι και βάζουμε στην άκρη 2 φορές τον όγκο του σε νερό.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο και κατόπιν προσθέτουμε το κινόα, το νερό, αλάτι και το κάρυ.
Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε να πιει το υγρό περίπου για 15 λεπτά.
Εν τω μεταξύ αλατίζουμε τα στήθη του κοτόπουλου και τα αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Τα ψήνουμε στο προθερμασμένο γκριλ περίπου 10-12 λεπτά.


Όταν είναι έτοιμο το κινόα, ανακατεύουμε ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/