BACK

Αγκιναράκια Τήνου με μπέικον

Τα Αγκιναράκια Τήνου τυλιγμένα μέσα σε μπέικον είναι ίσως από τους καλύτερους μεζέδες που θα συνοδεύσουν μια μπύρα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

1 βαζάκι Αγκιναράκια Τήνου, στραγγισμένα  καλά
120 γρ. μπέικον 
5 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Κόβουμε τα αγκιναράκια στα τέσσερα. Απλώνουμε μία λωρίδα μπέικον, βάζουμε μέσα το αγκιναράκι, πασπαλίζουμε με λίγο παρμεζάνα και τυλίγουμε με το μπέικον.  Ασφαλίζουμε με μια οδοντογλυφίδα.
Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδοκοκκινήσουν καλά οι μπουκίτσες μας.