BACK

Σεμινάριο Ασιατικού μπουφέ για πολυτελή & Resort ξενοδοχεία

Η Gastronomy Essentials Ltd. διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο ‘Ασιάτικου Μπουφέ για Resort & Πολυτελή Ξενοδοχεία’ με τον Ταϋλανδό Chef Boonchuay Panprapa (Μέλος της Chaîne des Rôtisseurs ) στις 4-6  Μαρτίου 2014, στην Θεσσαλονίκη.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Chef, Μάγειρες, Catering και Στελέχη ξενοδοχείων (F&B).

Ο Chef θα παρουσιάσει :

1η Ημέρα
‘Δημιουργικές συνταγές’ από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη, Νοτιο Ανατoλική Ασία 
2η Ημέρα
‘Δημιουργικές συνταγές’ από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη, Νοτιο Ανατoλική Ασία 
3η Ημέρα
Ασιάτικο V.I.P. Μπουφέ

Το Σεμινάριο επικεντρώνεται στη Γεύση, την Παράδοση, το Κοστολόγιο και την Παρουσίαση

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ΓΙΑ RESORT & ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

 

Ημερομηνία : 4-6  Μαρτίου 2014

Εισηγητής : Ταϋλανδός Chef Boonchuay Panprapa

Διάρκεια Σεμιναρίου : 3 ημέρες – 6 ώρες ημερησίως – Σύνολο : 18 ώρες εκπαίδευσης

Γλώσσα Σεμιναρίου : Ελληνικά / Αγγλικά

Ώρες Σεμιναρίου : 9.00 – 15.00

Τόπος διεξαγωγής : «THE MET» HOTEL – 26ης Οκτωβρίου 48 - Θεσσαλονίκη

Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή

Κόστος Σεμιναρίου : €350

Για συμμετέχοντες εκτός Θεσσαλονίκης ζητήστε να σας στείλουμε τις Ειδικές Τιμές των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων.

Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη :

Τ. : 6972444820
E-mail : gastronomy_essentials@mail.com

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις