Μια ελληνική και κυπριακή σούπα που παρασκευάζεται από προβρασμένα φασόλια που στραγγίζονται και στην συνέχεια βράζονται σε νερό με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό, ντομάτα, καρότα και σέλινο.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/fasolada&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/fasolada.jpg?itok=6W3CfPvH&description=Φασολάδα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/faskomilo
[7] https://www.gourmed.net/glossary/fasoli-gigas
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles/ntomates-gemistes-me-maratho-kai-dyosmo
[9] https://www.gourmed.net/syntages/agriogoyroyno-salmi
[10] https://www.gourmed.net/syntages/koykoynaropita-limnoy
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/ploysia-elliniki-salata-me-ospria-kai-dimitriaka
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/salata-me-spanaki-kai-manitaria