Ένα παραδοσιακό ελληνικό ψητό κατσαρόλας με βάση το κρέας, το κοτόπουλο, το χταπόδι ή τα καλαμαράκια, με λάδι, κρεμμύδια, σκόρδο, ντομάτες, φρέσκα κρεμμυδάκια, κρασί, ξίδι, βότανα και μπαχαρικά.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/stifado&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/stifado.jpg?itok=jutRiHl1&description=Στιφάδο
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/stafylia-kamperne-sovinion
[7] https://www.gourmed.net/glossary/streidi
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles/salata-me-psita-pantzaria
[9] https://www.gourmed.net/syntages/mparmpoyni-tiganito-me-salata-apo-kolokytha
[10] https://www.gourmed.net/syntages/sormpe-fragkosykoy
[11] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/spitiki-lemonada
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/htapodi-kapama-apo-tin-ithaki