Ένα διάτρητο μπολ που χρησιμοποιείται για το στράγγισμα των υγρών από τα φαγητά. Συνήθως έχει χερούλια και μερικές φορές επίπεδη βάση.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/soyrotiri&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/colander.jpg?itok=pkJTyxRD&description=Σουρωτήρι
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/soypa
[7] https://www.gourmed.net/glossary/spanakopita
[8] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/melitzanosalata-me-piperia-florinis
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/koyrkoyti-mpyras
[10] https://www.gourmed.net/syntages/me-paidia/keik-mpananas-me-kafe-kai-karydia
[11] https://www.gourmed.net/syntages/pastos-mpakaliaros-ala-ajo-arriero-me-manchego-psiha-koykoynarioy-mayres-elies
[12] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/garides-me-aromatiki-kroysta-me-krema-liastis-ntomatas