Το σαρκώδες και γλυκό ανώριμο περικάρπιο του Γαλλικού φασολιού, γνωστό και ως αμπελοφάσουλο. Μαγειρεύεται στον ατμό, βραστό ή σοταρισμένο.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/prasino-fasoli&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/green-bean.jpg?itok=v_mEvdh2&description=Πράσινο φασόλι
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/pligoyri
[7] https://www.gourmed.net/glossary/prosoyto
[8] https://www.gourmed.net/syntages/oles/ntomates-gemistes-me-maratho-kai-dyosmo
[9] https://www.gourmed.net/syntages/me-tin-ypografi-toy-sef/pastoyrmadopita
[10] https://www.gourmed.net/syntages/mousse-froyton-toy-pathoys
[11] https://www.gourmed.net/syntages/gioyvetsi-htapodioy
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/taramosalata-horis-psomi