Η χρωματιστή κίτρινη εξωτερική φλούδα του λεμονιού που περιέχει το αιθέριο έλαιο. Το παίρνουμε τρίβοντας το λεμόνι σε λεπτό τρίφτη και αρωματίζουμε με αυτό κέικ και μπισκότα.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/xysma-lemonioy&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/zest.jpg?itok=lGX9Ijt5&description=Ξύσμα λεμονιού
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/xifias
[7] https://www.gourmed.net/glossary/oretsiet
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mpianko-parodosiaki-kerkyraiki-syntagi-gia-psari
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/hoirino-fileto-gemisto-me-tyri-kai-myrodika-psimeno-mesa-se-freskia-sfoliata-psygeioy-pillsbury
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/algerini-kreatosoypa-me-ospria-lahanika-kai-hylopites
[11] https://www.gourmed.net/syntages/spetzofai
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/salata-toskanis-me-ntomata-kremmydia-psomi-kai-vasiliko