Μία ανώριμη πατάτα που συλλέγεται κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού; δεν είναι ξεχωριστή ποικιλία πατάτας. Οι νέες πατάτες είναι μικρότερες σε μέγεθος, με πιο λεπτή φλούδα που δεν χρειάζεται ξεφλούδισμα και είναι κατάλληλα για βράσιμο ή ψήσιμο.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/nees-patates&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/new-potato.jpg?itok=afH476CR&description=Νέες πατάτες
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/myzithra
[7] https://www.gourmed.net/glossary/nerokardamo
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/eykoli-geystiki-krem-mproyle-creme-brulee
[9] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/pate-apo-sykotakia-poylion
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mosharisio-fileto-me-sos-apo-prasina-myrodika
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/aioli
[12] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/kikitsopita-i-paradosiaki-gianniotiki-pita