Σε σύγκριση με τη γνωστή μελιτζάνα, η Κινέζικη έχει λεπτότερη φλούδα, πιο εκλεπτυσμένη γεύση και όχι τόσα πολλά σπόρια που κάνουν τις μελιτζάνες πικρές.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/kineziki-melitzana&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/kineziki-melitzana.jpg?itok=_egjNUsJ&description=Κινέζικη μελιτζάνα
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/kefalotyri
[7] https://www.gourmed.net/glossary/kiskeki-thrakis
[8] https://www.gourmed.net/syntages/garides-pilafi
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/mproysketa-me-psita-ntomatinia-kai-metsovone
[10] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/fetoytsini-me-kapnisto-solomo-votka-kai-mprik
[11] https://www.gourmed.net/syntages/koykia-toy-xotza
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/soypa-me-keftedes-kai-safran