Οβάλ σχήματα μαλακού μείγματος, όπως μους ψαριού ή πουλερικού, που μορφοποιείται με τη χρήση δύο κουταλιών. Επίσης ο όρος αναφέρεται στα ντάμπλινγκ με το ίδιο σχήμα.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/kenel&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/kenel.jpg?itok=TovcaAY6&description=Κενέλ
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/kafe-kremmydi
[7] https://www.gourmed.net/glossary/kerasi
[8] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/alioli-ntip-me-skordo-kai-elaiolado
[9] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/mproysketa-me-psita-ntomatinia-kai-metsovone
[10] https://www.gourmed.net/syntages/grigores/garides-me-saltsa-apo-meli
[11] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/spaggeti-me-tyri-kai-piperi-cacio-pepe
[12] https://www.gourmed.net/syntages/ayga-florentin-florentin