Παρασκεύασμα αλμυρό με ψάρι, κοτόπουλο, ή κρέας με βάση τη ζελατίνη και ένα διαυγή ζωμό ή κονσομέ. Το παρασκεύασμα τοποθετείται σε φόρμα, παγώνει στο ψυγείο για αρκετές ώρες και σερβίρεται ως κρύο ορεκτικό.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/aspik&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/aspik.jpg?itok=CqTxgmdp&description=Ασπίκ
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/artyma
[7] https://www.gourmed.net/glossary/astakos
[8] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/ntip-giaoyrti-me-mesogeiaka-myrodika
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/marmelada-stafyli
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/tarta-me-syka
[11] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/kaytero-arnaki-psito-me-lahanika
[12] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/gastra-i-lysi-sto-kyriakatiko-oikogeneiako-trapezi