Αυτό το μικρό, στενόμακρο φρούτο έχει τριχωτή, καφετιά φλούδα και ζουμερή, πράσινη σάρκα γεμάτη από μαύρους φαγώσιμους σπόρους. Μοιάζει στη γεύση σαν διασταύρωση φραγκοστάφυλου και φράουλας. Έχει πολλές χρήσεις; μπορείτε να το φάτε σαν σνακ, να το πολτοποιήσετε σε σάλτσες ή σορμπέ ή να το ξεφλουδίσετε και να το χρησιμοποιήσετε κομμένο σε φέτες σαν γαρνιτούρα.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/aktinidio&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/kiwi-fruit.jpg?itok=ylzbszsw&description=Ακτινίδιο
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/atherina
[7] https://www.gourmed.net/glossary/al-ntente-al-dente
[8] https://www.gourmed.net/syntages/kydonato
[9] https://www.gourmed.net/syntages/oles/ntomates-gemistes-me-maratho-kai-dyosmo
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/mpotzi-i-rakomelo
[11] https://www.gourmed.net/syntages/salata-me-ospria-rodi-kai-sitari
[12] https://www.gourmed.net/syntages/oles/krema-karamele