Κοινό, άγριο Ευρωπαϊκό φυτό "Taraxacum officinale". Τα νεαρά, ζεματισμένα φύλλα χρησιμοποιούνται σε σαλάτες, ενώ οι αλεσμένες και ψημένες ρίζες χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ενός υποκατάστατου του καφέ.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/agrioradiki&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/dandelion.jpg?itok=I2OUFEKH&description=Αγριοραδίκι
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/agriomilo
[7] https://www.gourmed.net/glossary/atherina
[8] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/mproysketa-me-freska-syka-prosoyto-kai-gkorgkontzola
[9] https://www.gourmed.net/syntages/mpoygiampesa
[10] https://www.gourmed.net/syntages/oles/garidosoypa-me-krasi-kai-kremmydaki
[11] https://www.gourmed.net/syntages/oles/ryzi-mpasmati-me-fakes
[12] https://www.gourmed.net/syntages/kala-fthina/muffin-me-tahini-kai-xiroys-karpoys