Ελληνικό ζυμαρικό σε κόκκους που φτιάχνεται από σιμιγδάλι, αυγό, και γάλα ή γιαούρτι, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, γλυκό ή ξινό. Αναμειγνύεται σε μία πηχτή σούπα, με ή χωρίς ντομάτα.
Links
[1] https://www.gourmed.net
[2] https://www.gourmed.net/glossary/all
[3] https://twitter.com/share
[4] //pinterest.com/pin/create/button/?url=https://www.gourmed.net/glossary/trahanas&media=https://www.gourmed.net/sites/default/files/styles/recipe_image_large/public/trahanas_0.jpg?itok=vUrkfmzP&description=Τραχανάς
[5] https://www.gourmed.net/user
[6] https://www.gourmed.net/glossary/topikos-oinos
[7] https://www.gourmed.net/glossary/tsili-tzalapeno-jalapeno
[8] https://www.gourmed.net/syntages/focaccia
[9] https://www.gourmed.net/syntages/mparmpoynia-se-saltsa-portokali-tzintzer-kai-koriandro
[10] https://www.gourmed.net/syntages/mini-peinirli-me-spanaki-kai-mple-tyri-germanias
[11] https://www.gourmed.net/syntages/eykoles-syntages/moysakas-nistisimos
[12] https://www.gourmed.net/syntages/paidikes-geyseis/galliko-tost-me-fetes-tsoyrekioy-kai-krema-sokolatas