BACK

Πώς να κόψετε το χοιρομέρι

Το χοιρομέρι μπορεί να κοπεί πάνω σε ξύλινη σανίδα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να το κρατάτε σταθερό την ώρα που το κόβετε. Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να κρατάτε σταθερά το κόκαλο όσο θα κόβετε. Ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι είναι απαραίτητο αν κόβετε συχνά τέτοιου είδους κρέας.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

1. Κρατάμε το πόδι σταθερά και κόβουμε το κρέας περίπου 10 εκ. από την άρθρωση.

2. Κρατώντας το μαχαίρι σε γωνία, κόβουμε φέτες ως το κόκαλο. Για να χωρίσουμε τις φέτες, περνάμε το μαχαίρι κατά μήκος του κόκαλου.

3. Σηκώνουμε τις φέτες με τη λάμα του μαχαιριού και τις τοποθετούμε όπως θέλουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις