BACK

How to Carve a Duck

Use special poultry scissors to carve your duck, otherwise you will need a very well sharpened knife. Duck may be also carved the Chinese way, removing the legs and the wings, separating the thigh from the leg and carving the duck in small pieces with the knife.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

1. Starting from the tail, cut the poultry along the breast to the neck.

2. Turn the poultry around. With the scissors cut the backbone and split it in two.

3. Place each half with the skin side facing upwards and, following the natural line between the breast and the thigh, cut it in four.

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις