BACK

Hrysafi Melichloro Cheese

Our company was founded on the volcanic island of Lemnos 30 years ago. We continue a long gastronomy heritage holding dear to traditional recipes and using the finest local ingredients: sheep and goat milk, fresh eggs, flour from the local wheat variety «mavragani».

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2 (2 votes)

 

Made from fresh sheep and goat milk, Melichloro is a hard cheese with richer and more complex flavors. Holding dear to traditional production and maturing methods (in dark rooms of low humidity levels) along with knowledge and thorough quality controls, HRYSAFIS Dairy produces a cheese that captures all the scents of herbs and wild flowers of the island. Serving Ideas: With a glass of ouzo or tsipouro (grape distillate) As a part of a Greek cheese platter with a drizzle of thyme honey and walnut halves For grating over pastas and vegetables Slightly pan-fried (saganaki) with spicy fig jam

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις