BACK

Κουνέλι με σάλτσα καρυδάτη

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

1 κουνέλι
1/2 κιλό μικρά κρεμμυδάκια
150 γραμμάρια καρύδια
6 σκελίδες σκόρδου
αλάτι, πιπέρι
λευκό κρασί
λάδι, δάφνη, κανελογαρίφαλο, αλεύρι

Οδηγίες:

Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες, το αλατοπιπερώνουμε, το αλευρώνουμε ελαφρά και το τσιγαρίζουμε σε λάδι. Τσιγαρίζουμε και τα κρεμμύδια. Στην συνέχεια το βάζουμε σε κατσαρόλα μαζί με το λάδι και τα κρεμμύδια. Σβήνουμε με το κρασί (περίπου 1 φλιτζάνι το τσαγιού) και τ΄ αφήνουμε να ψηθεί. Παράλληλα κοπανίζουμε τα καρύδια και τα σκόρδα μέχρι να γίνουν αλοιφή και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας. Αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Κατηγορία:
Πιάτο: 
Κύριο συστατικό: