BACK

Μοσχάρι κατσαρόλας

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

500 γρ. μοσχάρι άπαχο για κατσαρόλα, κομμένο σε κομμάτια
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μελιτζάνα ακαθάριστη, κομμένη σε κύβους
1 φλιτζάνι ζωμός από μοσχάρι
1 πρέζα κανέλλα σε σκόνη
1 πρέζα μπαχάρι
αλάτι και πιπέρι
500 γρ. ψιλοκομμένη τομάτα κονσέρβα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

Οδηγίες:

Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζετε το μοσχάρι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τη μελιτζάνα μέχρι να ροδίσουν. Έπειτα, τα στραγγίζετε. Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα και ανακατεύετε καλά. Στο ζωμό από το κρέας ρίχνετε την κανέλλα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Το χύνετε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας καλά. Κλείνετε με το καπάκι και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά.

Κατηγορία: