BACK

Νικολέττα Δελατόλα-Φωσκόλου

Η Νικολέττα Δελατόλα είναι γέννημα θρέμμα ενός από τα πιο ωραία κυκλαδίτικα νησιά μας της Τήνου

Εκτός από υπέροχη μαγείρισσα ασχολείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με την καταγραφή των παραδοσιακών συνταγών όλων  των Κυκλάδων 

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2.3 (4 votes)

 

Δημοσίευσε αρχικά, το 1996, τις "Παραδοσιακές Συνταγές από την Τήνο", και άλλα άρθρα για το ίδιο θέμα.

Έχει πραγματοποιήσει ραδιοφωνικές εκπομπές για την ελληνική μαγειρική και έχει συνεργαστεί, σε τηλεοπτικές εκπομπές, με τους Ηλία Μαμαλάκη, Νίκο Στεργίδη, Ρίκα Βαγιάννη και Σοφία Αλιμπέρτη.

Το 2006 δημοσίευσε το βιβλίο της "Κυκλάδων γεύσεις" .

 

Προσκλήθηκε και μαγείρεψε κυκλαδίτικα φαγητά στη μεταπτυχιακή σχολή μαγείρων του Culinary Institute of America at Greystone (Καλιφόρνια ΗΠΑ), στον Κύκλο των Οινοφίλων 0ΙΝΕΑ (ΑΘήνα), στη ΜΙΛΗΤΟ (Θεσσαλονίκη) και στον Πολιτιστικό Κύκλο των Φιλελλήνων της Βασιλείας (Ελβετία).

 

 

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις