BACK

Μαγειρεύουμε με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα με κρασιά από τον Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα

Μαγειρεύουμε με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα με τη συνοδεία λευκών αρωματικών κρασιών από τον Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Cooking Lesson
 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα μυστικά της προετοιμασίας ενός εκλεκτού γεύματος από τον διάσημο σεφ Βαγγέλη Δρίσκα  και θα απολαύσουν τις γευστικές δημιουργίες με τη συνοδεία λευκών αρωματικών κρασιών από το Βορειοελλαδίτικο αμπελώνα. Η οινολόγος Χρυσούλα Κυριακοπούλου ταυτόχρονα θα δίνει συμβουλές απόλαυσης του κρασιού, θα συνδυάζει γευστικά μαζί με τον σεφ κάθε πιάτο και θα δίνει πληροφορίες για την ποικιλία και κάθε ετικέτα.

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 
Διάρκεια: 12:30-14.30
Τόπος διεξαγωγής: Driskas Test Kitchen, Ευσταθίου Λάμψα 19, Αμπελόκηποι  
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα 
Τιμή κατ΄ άτομο: 60 ευρώ
Τελευταία ημέρα επιβεβαίωσης κράτησης: 27 Ιανουαρίου
Για πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 3645777 email. info@smart-ideas.gr

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις