BACK

«ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» Προϊόντα - Τουρισμός - Γεύσεις - Υπηρεσίες

Η έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» από τις 28 - 31 Μαρτίου 2014 στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων περιέχει εκθέτες από  Προϊόντα, Τουρισμός, Γεύσεις κι Υπηρεσίες 

 

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Η έκθεση τελεί έως σήμερα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύ¬μνου, Λασιθίου, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, των Διμερών Επιμελητηρίων Ελληνοκινέζικου,  Ελλη-νογερμανικού, Αραβοελληνικού, Ελληνοτουρκικού, Ελληνοιταλικού, Ελληνορωσσικού, Ελληνοβουλγαρικού και της Ελληνοσερβικής Εμπορικής & Βιομηχανικής Ένωσης, της Παγκρήτιας Ένωσης, της Πανελλήνιας Ομο¬σπονδίας Κρητικών Σωματείων, του Παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητών, της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώ¬πης, της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, του Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.Π.Ε, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Οφείλουμε στο σημείο αυτό να αναφερθούμε στην μεγάλη συμμετοχή που θα έχουν όλοι οι Δήμοι της Κρή¬της προκειμένου να ενισχύσουν τους τοπικούς παραγωγούς και να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους.

Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια της διοργάνωσης της 1ης Παγκρήτιας έκθεσης «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» που έγινε στο στάδιο TAE KWON DO στις 24 µε 27 Μαΐου 2013 και πραγματοποιήθηκε µε εξαι¬ρετική επιτυχία.

Μέσα από το ετήσιο ραντεβού µε το κοινό της πρωτεύουσας οι διοργανωτές στοχεύουν:
• Να τοποθετηθούν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα & στο εξωτερικό,
• Να φέρουν σε επαφή τους Κρήτες παραγωγούς και µεταποιητές µε τα δίκτυα διανομής που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή της Αττικής, συνάπτοντας νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στην το¬πική οικονομία και παραγωγή.
• Να γνωρίσουν οι καταναλωτές της Αττικής καλύτερα τα κρητικά προϊόντα και να αναδειχθεί η δυναμική τους.
• Να προωθήσουν το σύγχρονο πρόσωπο του νησιού, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκ¬θεσης, τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές που διαθέτει η Κρήτη και να ενισχυθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισμός.

Ο χώρος που επελέγη για την φετινή διοργάνωση είναι η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, που βρίσκε¬ται στο πλέον κομβικό σημείο της πρωτεύουσας στο Γκάζι, στην οδό Πειραιώς και εξυπηρετείται ακριβώς στην είσοδο του από το Μετρό, στάση Κεραμεικού, γεγονός που θα διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών.

Το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και θα φωτίσουν τις εξαιρετικές της πτυχές, στον πολιτισμό, στη γαστρονομία και στον τουρισμό. Αρωγός µας σε αυτές τις εκδηλώσεις θα είναι η Παγκρήτια Ένωση, η Πα¬νελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, όλοι οι σύλλογοι Κρητών της Αττικής, εξέχουσες προσωπικότητες, που µε την τους γνώση τους θα εμπλουτίσουν την όλη διοργάνωση.

Η έκθεση θα είναι μικτή, εμπορική και κοινού και θα καλύπτει έκταση αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανάπτυξης, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται µε τη βιομηχανική παραγωγή, καθώς και δεκάδες φορείς της Κρήτης.

Σας καλούμε λοιπόν, να συµµετέχετε σε αυτό το κορυφαίο γεγονός, να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες και να δώσετε την προοπτική που αξίζει στη δική σας δραστηριότητα.

Η έκθεση οργανώνεται και υποστηρίζεται από τις εταιρείες Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε και Εκδοτική Κρήτης.
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
 

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις