Skip to main content
BACK
mediterranean diet recipes and travel guides
user
Σύνδεση
|
Εγγραφή
Main menu
Συνταγές
Μεσόγειος
Προϊόντα
Γαστρονομία
Ταξίδια
Αφιερώματα
Guides
Βιβλία
Χώρες
Ποτά
Ιστορίες
Μεσογειακή Διατροφή
Πρόσωπα
Βιβλιοθήκη
Νέα
Πικάντικη σούπα από τη Βόρεια Αφρική με πλιγούρι και κάππαρη
Εξωτική σούπα του Νείλου με φάβα
Παγωμένο Τσάι Ιβίσκου με Ροδάκινο και Δυόσμο
Πουρές από μελιτζάνα και ταχίνι (Baba Ghannouj)
Χώρες
Αίγυπτος
Αλβανία
Αλγερία
Βοσνία
Γαλλία
Ελλάδα
Ισπανία
Ισραήλ
Ιταλία
Κροατία
Κύπρος
Λίβανος
Λιβύη
Μάλτα
Μαρόκο
Πορτογαλία
Σλοβενία
Συρία
Τουρκία
Τυνησία
Άλλες χώρες
Smyrna cocktail, η αίσθηση της κληρονομιάς
Το Δάκρυ του πεύκου στα καλύτερα κρασιά του κόσμου
Νέoς Mythos Radler με λεμόνι
Το κρασί στο Πασχαλινό τραπέζι
Άρθρα
Δρόμοι του Κρασιού
Οίνοι & οινοπνεύματα
Βασικές οδηγίες για την γαλοπούλα των Χριστουγέννων
Τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα
Οι συμβολισμοί του Πάσχα
Το κρασί στο Πασχαλινό τραπέζι
Ιστορίες
Παράδοση
Οι 5 καλύτερες τροφές για υγιεινή διατροφή
Τήνος η Κοιμωμένη ξυπνά
Μαρινάδες για κοτόπουλο
Πως αποστειρώνουμε τα βάζα
Μεσογειακά συστατικά
Μεσογειακή ζωή
Υγεία
Κυριακή Παππά "Αισθήσεων γεύσεις"
Ελένη The Veggie Sisters
Ευαγγελία Βλασσοπούλου
Δήμητρα Χερουβείμ
Προσωπικότητες
Συνέντευξη
Συνεργάτες
Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις - Άκης Πετρετζίκης
Βανίλια Σοκολάτα Νέο βιβλίο από τον Στέλιο Παρλιάρο
Ρένα της Φτελιάς Συνταγές που αγαπήσαμε!
Τα καλύτερα βιβλία με συνταγές για το καλοκαίρι
Η Cocona και οι γκιοζλεμέδες της.
Καφενές… το καλά κρυμμένο μυστικό για καλοφαγάδες στην Σίφνο
Τήνος η Κοιμωμένη ξυπνά
ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ THERMOMIX TM5 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Όλες
Συστατικά
Εποχιακές
Ανα πιάτο
Ειδικές κατηγορίες
Ανά χώρα
Ελληνική Κουζίνα
Γλωσσάρι
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα, με σαλάτα
Σουβλάκια ψητών λαχανικών με ταλαγάνι
Σπαγγέτι με λάδι και σκόρδο - Aglio Olio
Χταπόδι στιφάδο
Όλες
Υγιεινές συνταγές
Παιδικές γεύσεις
Όλες οι συνταγές
Εύκολες συνταγές
Καλά & Φθηνά
Γρήγορες συνταγές
Βασικές συνταγές
Με την υπογραφή του σεφ
Μπισκότα
Με παιδιά
Gazpacho (γκασπάτσο) φρέσκων λαχανικών
Aioli, ντιπ με σκόρδο και ελαιόλαδο
Παέγια με καραβίδες και θαλασσινά (caldero)
Μπακαλιάρος με λαχανικά στην κατσαρόλα
Αλλαντικά
Αρνί
Αυγά
Βοδινό κρέας
Γαλακτοκομικά
Γαλοπούλα
Ελαιόλαδο
Ελιές
Ζυμαρικά
Θαλασσινά
Κατσίκι
Κιμάς
Κοτόπουλο
Κουνέλι/Λαγός
Κρέας
Κυνήγι
Λαχανικά
Μανιτάρια
Μοσχάρι
Μυρωδικά/Βότανα
Ξηροί καρποί
Όστρακα
Όσπρια
Ρύζι
Σιτηρά
Σοκολάτα
Φρούτα
Χοιρινό
Ψάρια
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα, με σαλάτα
Σουβλάκια ψητών λαχανικών με ταλαγάνι
Σπαγγέτι με λάδι και σκόρδο - Aglio Olio
Χταπόδι στιφάδο
Εποχιακές
Γιορτινό Μενού
Νηστίσιμες
Χειμωνιάτικες
Ανοιξιάτικες
Καλοκαιρινές
Φθινοπωρινές
Κουλουράκια με λαδι και κανέλα
Σταφιδόψωμο -Λαζαράκια
Καρπουζοτηγανίτες
Λαδόπιτα
Πιάτο
Επιδόρπιο
Κέικ
Κυρίως
Μαρμελάδες /Κομπόστες
Μεζέδες
Ντιπ
Ορεκτικό
Πίτες
Πρωϊνό
Σαλάτες
Σούπες
Συνοδευτικό
Τάρτες
Ψωμί
Ρεβύθια στο Φούρνο με Πορτοκάλι, Σέλινο και Λεμόνι
Βασική Συνταγή για ζύμη πίτσας
Ντομάτες γεμιστές - Γεμιστά
Φύλλο χειροποίητο για πίτες
Ειδικές κατηγορίες
Vegetarian
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς λακτόζη
Vegan
Ρατατούιγ με Βασιλικό - (Ratatouille)
Μιξ γκριλ θαλασσινών
Ελαφριά τονοσαλάτα με καλαμπόκι
Μύδια α λα προβενσάλ
Ανά χώρα
Γαλλικές συνταγές
Ελληνικές συνταγές
Ισπανικές συνταγές
Ιταλικές συνταγές
Λιβανέζικες συνταγές
Μαροκινές συνταγές
Τούρκικες συνταγές
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα, με σαλάτα
Ντομάτες γεμιστές - Γεμιστά
Φύλλο και ψήσιμο πίτας
Φύλλο χειροποίητο για πίτες
GREEK CUISINE
Ήπειρος
Θεσσαλία
Θράκη
Κρήτη
Μακεδονία
Νησιά Αιγαίου
Νησιά Ιονίου
Πελοπόννησος
Στερεά Ελλάδα
Νοπάλες
Μπρόκολο
Παστίτσιο
Σάλπα
Α
|
Β
|
Γ
|
Δ
|
Ε
|
Ζ
|
Θ
|
Κ
|
Λ
|
Μ
|
Ν
|
Ξ
|
Ο
|
Π
|
Ρ
|
Σ
|
Τ
|
Φ
|
Χ
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Θ
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Φ
Χ
Search form
Search
Εμφάνιση:
Πρόσφατα
Δημοφιλή
Πρόσφατα
Δημοφιλή
Order
Asc
Desc
Asc
Desc
Items per page
30
60
Μάλτα
Συνταγές, γεύσεις και αρώματα από τη Μάλτα. Γνωρίστε παραδοσιακά και gourmet πιάτα από την αγαπημένη χώρα της Μεσογείου που διάλεξε το Gourmed για σας.
Tweet
Email
99701
Add to my gourmed
Μαλτέζικο κέϊκ αμυγδαλωτό (Kwarezimal)
1.666665
Ένα επιδόρπιο της Μάλτας με άρωμα Μεσογείου από έναν σεφ με ελληνικές ρίζες, παραδοσιακά τρώγεται την σαρακοστή.
Όλες οι συνταγές
Εύκολες συνταγές
Γρήγορες συνταγές
Μπισκότα
94999
Add to my gourmed
Τα σαγηνευτικά λικέρ της Μάλτας
Παρά την έκθεση του νησιού στην Βρετανική επιρροή για σχεδόν δύο αιώνες, οι Μαλτέζοι έχουν κρατήσει την μεσογειακή τους ταυτότητα σε πολλές πλευρές ενώ η μεσογειακή μαγειρική είναι αυτή που ...
Μεσόγειος
Ποτά
Άρθρα
Μεσογειακά συστατικά
92461
Add to my gourmed
Μάλτα: Η καρδιά της Μεσογείου
Είναι η Μάλτα η φωλιά του διάσημου γερακιού του Χάμφρεϋ Μπόγκαρτ, η πατρίδα μιας εξωτικής ράτσας γάτας, ή το αρχηγείο των Ιωαννιτών Ιπποτών, των υπερασπιστών του χριστιανισμού; Στην πραγματικότητα είναι ...
101536
Add to my gourmed
Bigilla Πικάντικη κρέμα φασολιών
1.8
Μια μαλτέζικη συνταγή από το βιβλίο "Μαγειρεύοντας με τον Peter – οι καλύτερες συνταγές από τα δύο πρώτα του βιβλία" Εκδόσεις Klabb Kotba Maltin.
Υγιεινές συνταγές
Όλες οι συνταγές
Εύκολες συνταγές
Καλά & Φθηνά
103598
Add to my gourmed
Νησιά της Μεσογείου: Εξαιρετικές γεύσεις της Μεσογείου
Τοπία μυθικής ομορφιάς, άγρια και διατηρημένη στην αρχέγονη μορφή της φύση, κρυστάλλινα νερά και προπάντων ο ήλιος του Νότου: αυτός είναι ο επί γης Παράδεισος, που μπορούμε ακόμη να ανακαλύψουμε ...
Βιβλιοθήκη
92462
Add to my gourmed
Εξερευνώντας τους θησαυρούς της Μάλτας
Με μια δυνατή παράδοση φιλοξενίας και ιστορία, η Μάλτα προσφέρει μια διαφορετική αλλά παράλληλα θεαματική εμπειρία.
Gourmed Guides
99786
Add to my gourmed
Κουνέλι στη γάστρα
3.69565
Το κουνέλι το χειριζόμαστε όπως τα πουλερικά, πράγμα που σημαίνει ότι το ψήσιμο σε σιγανή φωτιά το κάνει πιο μαλακό και νόστιμο.
Όλες οι συνταγές
92463
Add to my gourmed
Ta Marija Restaurant
Στο «Ta’ Marija», που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Μόστα στην Μάλτα, μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε από τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, που δημιουργείται χάρη στο παραδοσιακό σκηνικό, τους χαρισματικούς ψυχαγωγούς και τους ζεστούς ιδιοκτήτες, ...
101537
Add to my gourmed
Φασολάκια με πλιγούρι (kuskus) και τυρί Gozitan
1.6
Μία παραδοσιακή μαλτέζικη συνταγή με πρωταγωνιστή το πληγούρι. Ιδανική για χορτοφάγους, αυτή η συνταγή χρειάζεται φρέσκα, τρυφερά πράσινα φαολάκια.
Γρήγορες συνταγές
Εύκολες συνταγές
Καλά & Φθηνά
Όλες οι συνταγές
Υγιεινές συνταγές
97761
Μου αρέσει
1
Μου αρέσει
Comment
Add to my gourmed
Μπακαλιάρος
Ένα στρογγυλό, άπαχο θαλασσινό ψάρι "Gadus morrhua" από τους βόρειους ωκεανούς, βάρους μέχρι 40 κιλά, με λευκή λεπιδωτή σάρκα και γκριζοπράσινο δέρμα. Παλιότερα ήταν φθηνό και συνηθισμένο στο βόρειο ημισφαίριο. ...