BACK

Harmonian η νέα οικογένεια προϊόντων υγιεινής διατροφής

Μια νέα οικογένεια προϊόντων υγιεινής διατροφής επαναπροσδιορίζει τη σχέση μας με τη γεύση.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet


Η Harmonian ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2013 με σκοπό να προτείνει μια νέα αντίληψη για τις τροφές με προσανατολισμό τόσο προς την καλή υγεία όσο και προς την πλήρη γεύση. Μετά από διεξοδική έρευνα σε φυσικές πηγές τροφών και ιδιαίτερες, αγνές πρώτες ύλες, οι άνθρωποι της Harmonian επένδυσαν στο πεδίο αυτό και τις δυνατότητες του, εστιάζοντας περισσότερο σε διατροφικές αξίες παρά σε προϊόντα:


* σε αγνά, μη επεξεργασμένα, οργανικά υλικά
* στην επιμελώς και συνεχώς ελεγχόμενη παραγωγή
* σε υγιεινή και φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία με σεβασμό στο καλό ντιζάιν


Η σειρά όπως έχει αναπτυχθεί μέχρι στιγμής από την Harmonian περιλαμβάνει:


 Ζυμαρικά (ολικής άλεσης και από λευκό αλεύρι σιταριού) καθώς και αλεύρι (ολικής άλεσης και εξαιρετικά ραφιναρισμένο, βελούδινης υφής), που προέρχονται από σπόρους Triticum Dicoccum. 

Το περίφημο, σπάνιο και πανάρχαιο ως προς την καλλιέργειά του είδος δημητριακού το οποίο αναφέρεται ως Ζέα στην Παλαιά Διαθήκη και μνημονεύεται από τον Όμηρο, ως ένας από τους πλέον πολύτιμους καρπούς της ελληνικής γης, είναι τροφή ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες, φυσικές ίνες και μαγνήσιο ενώ χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα γλουτένης. Στην περίπτωση των μακαρονιών ειδικότερα χρησιμοποιούνται από την Harmonian παραδοσιακές τεχνικές επεξεργασίας της πρώτης ύλης με μπρούτζινες μήτρες και αργή, φυσική ξήρανση, έτσι ώστε να διατηρείται πλήρως η γεύση και να δημιουργείται η πλέον κατάλληλη υφή απορρόφησης των πρόσθετων υλικών της μαγειρικής.

 

 

 

 

 

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τα ηλιόλουστα ελληνικά χωράφια της Πελοποννήσου.  

 

Σε μια εντυπωσιακή ασημί συσκευασία πολυτελείας, η Harmonian εμφιαλώνει με φροντίδα το ξεχωριστό λάδι της ποικιλίας «Αθηνελιά» ― Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) που διακρίνεται από την αξιομνημόνευτη πιπεράτη γευστική αιχμή, το λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα και την πολύ χαμηλή οξύτητα του.

Η κομψή λευκή συσκευασία περιέχει το φίνο λάδι της «Κορωνέικης» ποικιλίας, προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) από την Μεσσηνιακή γη στην Νοτιοδυτική άκρη της Πελοποννήσου.

 

 

 

 

 

 

H Harmonian έχει αναπτύξει μια σειρά από τα αγνότερα, φυσικά, θεραπευτικά ροφήματα και καρυκεύματα, επιλέγοντας βότανα άγριας συλλογής όπως ρίγανη, μελισσοβότανο, μέντα και τσάι του βουνού.  

 

Εξαιρετικός ανθός αλατιού (fleur de sel), το λουλούδι αλυκών μοναδικής προέλευσης και περιορισμένης διαθεσιμότητας αποτελεί τμήμα αυτής της πολύτιμης ομάδας τροφών.
Η συσκευασία όλης της σειράς Harmonian έχει αντιμετωπιστεί με ανάλογη φροντίδα, ώστε να συστήνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αυτή την ριζικά διαφορετική σειρά προϊόντων.

 

Το ντιζάιν που επελέγει παραπέμπει στην διπλή φύση του σπάνιου σπόρου Triticum Dicoccum, αλλά και στη μαθηματική τελειότητα και αρμονία του ατρακτοειδούς σχήματος που έχει η μορφολογία του.
Η Harmonian είναι το είδος του brand που απευθύνεται στις γευστικές αναζητήσεις και τις απαιτήσεις διαβίωσης του 21ου αιώνα, σεβόμενη τόσο τους ανήσυχους ειδικούς όσο και τους καθημερινούς καλοφαγάδες. Στόχος της Harmonian είναι να ενθαρρύνει μια ισορροπημένη συμπεριφορά «επανάκτησης της υγείας» χωρίς παραχωρήσεις σε θέματα γεύσης και απόλαυσης.

 


Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε ενημερωμένα delicatessen αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.
Μέσα από συστηματική επικοινωνία με τους πελάτες της και τους εν γένει οπαδούς της καλής διατροφής, η Harmonian επιχειρεί να εξυπηρετήσει το δίκτυο των ανθρώπων που προτιμούν αυτό το είδος της απλής φροντίδας και της αρμονικής ζωής που συνεπάγεται.

 

 

 


Για περισσότερες πληροφορίες,  επισκευθείτε την σελίδα
 

http://www.harmonian.cc/

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις