BACK

“Greece and Grapes” Η πρώτη ηλεκτρονική κάβα που σήκωσε ελληνικό μπαϊράκι

Η νέα ηλεκτρονική κάβα με την επιτυχημένη πορεία.
 

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Κλείσαμε αισίως έναν επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας. Αντιμετωπίζοντας όλες τις αναμενόμενες δυσκολίες, τόσο των δύσκολων εποχών που διανύουμε, όσο και στην προσπάθειά μας να καινοτομήσουμε στο χώρο του κρασιού.

 

Καταφέραμε μέσα στον ένα αυτό χρόνο να μεγαλώσουμε τη γκάμα μας, κι από 300 προϊόντα που είχαμε στα «ράφια» μας τον Δεκέμβρη του 2012, σήμερα να έχουμε ξεπεράσει τα 700.

 

Ξετρυπώσαμε μικρούς, νέους παραγωγούς, δοκιμάσαμε τα προϊόντα τους και παράλληλα «τεστάραμε» τη συνέπεια και συνέχεια των παλιών μας γνώριμων, με αποτέλεσμα να έχουμε πλέον μια πλούσια συλλογή από αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, για την οποία είμαστε υπερήφανοι.

Φυσικά η αφορμή για όλα αυτά ήταν και είναι πάντα η αγάπη μας για το Ελληνικό κρασί και ο σεβασμός της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από πολλούς Έλληνες παραγωγούς. Το ηλεκτρονικό εμπόριο αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, αλλά δίνει και κάποιες σημαντικές δυνατότητες.

Έτσι κι εμείς τα οφέλη που έχουμε, αυτομάτως τα μεταφράζουμε σε οφέλη προς τους πελάτες μας: χαμηλότερο λειτουργικό κόστος άρα καλύτερες τιμές λιανικής, δυνητική πρόσβαση σε περισσότερες αγορές πέρα της Ελληνικής, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ενιαία πληροφόρηση από ειδικούς, δυνατότητα ο πελάτης να «επισκεφτεί» και να επιλέξει στον δικό του χρόνο, χωρίς περιορισμούς ωραρίου, με όση άνεση χρόνου επιθυμεί. Η μεγαλύτερη πρόκληση για μας είναι ωστόσο, να αναδειχτούν Έλληνες παραγωγοί κι αμιγώς Ελληνικές ποικιλίες, και τελικά να φτάσει αυτό το μήνυμα και εκτός συνόρων.

 

Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα λιθαράκι στο να διαδώσουμε ότι η χώρα μας είναι οινικά παρούσα στον παγκόσμιο χάρτη.

Είναι τεράστια η ικανοποίηση ότι έχουμε τη δυνατότητα να «μιλήσουμε» για το Ελληνικό κρασί σε όλο τον κόσμο, να φέρουμε τους καταναλωτές ένα βήμα πιο κοντά του, να τους προτρέψουμε να τολμήσουν, να πειραματιστούν και τελικά να το δοκιμάσουν. Λαμβάνοντας υπόψιν το πλήθος των ετικετών, που τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει υπερβολικά δυσκολεύοντας εύλογα την πρόσβαση στην αγορά μικρότερων παραγωγών, αλλά και την επιλογή των καταναλωτών, έχουμε λάβει κι εμείς τα μέτρα μας. Αφενός με αλλεπάλληλες γευστικές δοκιμές, μαζί με τους οινολόγους συνεργάτες μας, φροντίζουμε να επιλέγουμε ότι πιο αξιόλογο υπάρχει, κι αφετέρου δίνουμε την δυνατότητα εξειδικευμένης αναζήτησης, ώστε οι πελάτες μας να κατευθύνονται και να οδηγούνται εύκολα στο προϊόν της προτιμησής τους.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να ανακαλύψετε μαζί μας την ευρύτητα και τον πλούτο της Ελληνικής γης, κάνοντας ένα «ταξίδι» στις σελίδες μας, όπου θα βρείτε από λικέρ, φρέσκα και παλαιωμένα αποστάγματα, ούζο και μπίρες, αμπελοκαμώματα όπως πετιμέζι, αμπελόφυλλα και γλυκό κουταλιού σταφύλι, μέχρι μια πλήρη γκάμα από κρασιά: εξαιρετικά αφρώδη, επιδόρπια κρασιά από κάθε γωνιά του τόπου μας, σπάνιες ελληνικές ποικιλίες που αναβιώνουν, κρασιά από διεθνείς κοσμοπολίτικες διάσημες αλλά και άσημες ποικιλίες, οικονομικά κρασιά για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και σπουδαίες οινοποιήσεις από μεγάλα κρασιά περιορισμένης παραγωγής, σπάνιες εμφιαλώσεις και κάθετες συλλογές από τα καμάρια του ελληνικού αμπελώνα.΄ 

Για αγορές και πληροφορίες

http://www.greeceandgrapes.com/

 e-Mail: info@greeceandgrapes.com


Μενελάου 2Α, 17672 Καλλιθέα, Αθήνα

Τηλ. 213 0252 215-7

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις