BACK

Το FOOD+WINE ετοιμάζει γευστική δοκιμή με τα κρασιά από το Κτήμα Παυλίδη

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου το εστιατόριο FOOD+WINE παρουσιάζει τα κρασιά από το Κτήμα Παυλίδη σε βάθος χρόνου από το 2013 έως το 2006.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Ο chef Οlivier Campanha και ο sommelier Γιάννης Μακρής Αiws δημιούργησαν ένα θεματικό menu, ένα food & wine pairing για μία και μόνο βραδιά,
όπου μπορείτε να απολαύσετε 6 πιάτα και 6 ποτήρια κρασί στην τιμή των 42 ευρώ.  Ο οινολόγος του κτήματος Παυλίδη, Νίκος Καρατζάς θα μοιραστεί μαζί σας τις γνώσεις και την αγάπη του για το κρασί, βοηθώντας στην εμβάθυνση των κρασιών και της εξέλιξής τους.

Σας παρουσιάζουμε το μενού που θα απολαύσετε

MENU

Σπαράγγια στον ατμό, λεμόνι confit και αφρό από κατσικίσιο τυρί και σχοινόπρασο
(Thema 2013 λευκό)
********
Ceviche από λαυράκι, ζελέ από bisque γαρίδας, σαλάτα με φρούτα του πάθους, εστραγκόν, πράσινο μήλο και πράσινα φασολάκια
(Aσύρτικο 2009)
********
Ψητή πεσκανδρίτσα, κρούστα απο chorizo & πολύχρωμα πιπέρια, σάλτσα απο porto & σοκολάτα Valrhona, τσίπς chorizo, πουρέ από κουνουπίδι αρωματισμένος με καφέ Ipanema
(Emphasis Tempranillo 2008)
********
Σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιλότο σε λάδι τσίλι, τσίπς πατάτας & κόκκινο κάρυ
(Emphasis Tempranillo 2007)
********
Φρέσκο κανελόνι γεμισμένο με μανιτάρια εποχής & φρέσκο κρεμμυδάκι σε στρώμα από καραμελωμένα κρεμμύδια, σάλτσα bordolaise, agar-agar από Guinness & Jack Daniels, φύτρες από ραπανάκι
(Tempranillo 2006)
********
Τυρί brie γεμισμένο με mascarpone και τρούφα, σαλάτα από βότανα και κόκκινα φρούτα
(Emphasis Syrah 2010)

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις