BACK
user

Μπρουσκέτα με ξινομυζήθρα ντοματίνια και θυμάρι

Μία μπρουσκέτα με απλά υλικά που κρύβουν μέσα τους ολόκληρη την Μεσογειακή κουλτούρα.

Rate
Rate: 
Average: 4.7 (3 votes)

Ingredients:

8 φέτες ζυμωτό χωριάτικο λευκό ψωμί

24 ντοματίνια

200 γρ. ξινομυζήθρα

4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Procedure:

Ψήνουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ.

Κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση.

Μόλις ροδίσουν, τις αλείφουμε με την ξινομυζήθρα και προσθέτουμε το φρέσκο θυμάρι .

Τις σερβίρουμε ψεκάζοντας από πάνω με λίγο ελαιόλαδο.

Country:
Main ingredient: 
Εποχή: 
Ειδικές κατηγορίες: