BACK

Έκθεση Ζαχαροπλαστικής, SWEET LAB 2014 by Stelios Parliaros

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναδειχθεί το μεγαλείο των γλυκών και το πάθος των ανθρώπων γι αυτά, μέσα από μία εκθεσιακή διοργάνωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ζαχαροπλαστική.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Το Sweet Lab 2014 και ο κορυφαίος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος, θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει πολλές από τις σημαντικές λεπτομέρειες της τέχνης, να γευθεί μοναδικές απολαύσεις και να ικανοποιήσει τα γλυκά πάθη του!
Για τρεις ημέρες, στις 14-16 Νοεμβρίου 2014, οι επισκέπτες της Τεχνόπολης θα μυηθούν στην μαγεία της ζαχαροπλαστικής, μέσα από τις παρουσιάσεις των εκθετών, τις σεμιναριακές εκδηλώσεις του Στέλιου Παρλιάρου και θα γνωρίσουν μοναδικές και ποιοτικές πρώτες ύλες, εργαλεία, υλικά και προϊόντα μέσα από την εκθεσιακή ενότητα της διοργάνωσης, για την ανάδειξη των δικών τους γλυκών πειραματισμών, σε γευστικά έργα τέχνης.

Το Sweet Lab, με ελεύθερη είσοδο, απευθύνεται τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, τους λάτρεις των γλυκών και της σοκολάτας και τους ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες, όσο και σε επαγγελματίες και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής, καθώς καλύπτει σε σεμιναριακό και εκθεσιακό επίπεδο, από τις απλούστερες έως και τις περισσότερο εξειδικευμένες και απαιτητικές ανάγκες πληροφόρησης, εξοπλισμού και άντλησης γνώσης.

 

Περισσότερες πληροφορίες  http://www.thesweetlab.gr/  &  http://www.steliosparliaros.gr/

 

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 14 Νοε, 17:00 – 21:00
Σάββατο 15 Νοε, 10:30 – 20:30
Κυριακή 16 Νοε, 10:30 – 20:30
Χώρος
Αίθουσα: Μηχανουργείο (Δ12)
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100 - 118 54 Γκάζι
 
 
Είσοδος Ελεύθερη
 
Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Νηστίσιμα Ζυμαρικά
Οι καλύτερες νηστίσιμες συνταγές με ζυμαρικά
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις
  • Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις
Μαγευτικές τριήμερες αποδράσεις