Skip to main content
BACK
mediterranean diet recipes and travel guides
user
Σύνδεση
|
Εγγραφή
Main menu
Συνταγές
Μεσόγειος
Προϊόντα
Γαστρονομία
Ταξίδια
Αφιερώματα
Guides
Βιβλία
Χώρες
Ποτά
Ιστορίες
Μεσογειακή Διατροφή
Πρόσωπα
Βιβλιοθήκη
Νέα
Πικάντικη σούπα από τη Βόρεια Αφρική με πλιγούρι και κάππαρη
Εξωτική σούπα του Νείλου με φάβα
Παγωμένο Τσάι Ιβίσκου με Ροδάκινο και Δυόσμο
Πουρές από μελιτζάνα και ταχίνι (Baba Ghannouj)
Χώρες
Αίγυπτος
Αλβανία
Αλγερία
Βοσνία
Γαλλία
Ελλάδα
Ισπανία
Ισραήλ
Ιταλία
Κροατία
Κύπρος
Λίβανος
Λιβύη
Μάλτα
Μαρόκο
Πορτογαλία
Σλοβενία
Συρία
Τουρκία
Τυνησία
Άλλες χώρες
Smyrna cocktail, η αίσθηση της κληρονομιάς
Το Δάκρυ του πεύκου στα καλύτερα κρασιά του κόσμου
Νέoς Mythos Radler με λεμόνι
Το κρασί στο Πασχαλινό τραπέζι
Άρθρα
Δρόμοι του Κρασιού
Οίνοι & οινοπνεύματα
Βασικές οδηγίες για την γαλοπούλα των Χριστουγέννων
Τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα
Οι συμβολισμοί του Πάσχα
Το κρασί στο Πασχαλινό τραπέζι
Ιστορίες
Παράδοση
Οι 5 καλύτερες τροφές για υγιεινή διατροφή
Τήνος η Κοιμωμένη ξυπνά
Μαρινάδες για κοτόπουλο
Πως αποστειρώνουμε τα βάζα
Μεσογειακά συστατικά
Μεσογειακή ζωή
Υγεία
Κυριακή Παππά "Αισθήσεων γεύσεις"
Ελένη The Veggie Sisters
Ευαγγελία Βλασσοπούλου
Δήμητρα Χερουβείμ
Προσωπικότητες
Συνέντευξη
Συνεργάτες
Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις - Άκης Πετρετζίκης
Βανίλια Σοκολάτα Νέο βιβλίο από τον Στέλιο Παρλιάρο
Ρένα της Φτελιάς Συνταγές που αγαπήσαμε!
Τα καλύτερα βιβλία με συνταγές για το καλοκαίρι
Η Cocona και οι γκιοζλεμέδες της.
Καφενές… το καλά κρυμμένο μυστικό για καλοφαγάδες στην Σίφνο
Τήνος η Κοιμωμένη ξυπνά
ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ THERMOMIX TM5 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Όλες
Συστατικά
Εποχιακές
Ανα πιάτο
Ειδικές κατηγορίες
Ανά χώρα
Ελληνική Κουζίνα
Γλωσσάρι
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα, με σαλάτα
Σουβλάκια ψητών λαχανικών με ταλαγάνι
Σπαγγέτι με λάδι και σκόρδο - Aglio Olio
Χταπόδι στιφάδο
Όλες
Υγιεινές συνταγές
Παιδικές γεύσεις
Όλες οι συνταγές
Εύκολες συνταγές
Καλά & Φθηνά
Γρήγορες συνταγές
Βασικές συνταγές
Με την υπογραφή του σεφ
Μπισκότα
Με παιδιά
Gazpacho (γκασπάτσο) φρέσκων λαχανικών
Aioli, ντιπ με σκόρδο και ελαιόλαδο
Παέγια με καραβίδες και θαλασσινά (caldero)
Μπακαλιάρος με λαχανικά στην κατσαρόλα
Αλλαντικά
Αρνί
Αυγά
Βοδινό κρέας
Γαλακτοκομικά
Γαλοπούλα
Ελαιόλαδο
Ελιές
Ζυμαρικά
Θαλασσινά
Κατσίκι
Κιμάς
Κοτόπουλο
Κουνέλι/Λαγός
Κρέας
Κυνήγι
Λαχανικά
Μανιτάρια
Μοσχάρι
Μυρωδικά/Βότανα
Ξηροί καρποί
Όστρακα
Όσπρια
Ρύζι
Σιτηρά
Σοκολάτα
Φρούτα
Χοιρινό
Ψάρια
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα, με σαλάτα
Σουβλάκια ψητών λαχανικών με ταλαγάνι
Σπαγγέτι με λάδι και σκόρδο - Aglio Olio
Χταπόδι στιφάδο
Εποχιακές
Γιορτινό Μενού
Νηστίσιμες
Χειμωνιάτικες
Ανοιξιάτικες
Καλοκαιρινές
Φθινοπωρινές
Κουλουράκια με λαδι και κανέλα
Καρπουζοτηγανίτες
Λαδόπιτα
Κέικ με σταφίδες
Πιάτο
Επιδόρπιο
Κέικ
Κυρίως
Μαρμελάδες /Κομπόστες
Μεζέδες
Ντιπ
Ορεκτικό
Πίτες
Πρωϊνό
Σαλάτες
Σούπες
Συνοδευτικό
Τάρτες
Ψωμί
Ρεβύθια στο Φούρνο με Πορτοκάλι, Σέλινο και Λεμόνι
Βασική Συνταγή για ζύμη πίτσας
Ντομάτες γεμιστές - Γεμιστά
Φύλλο χειροποίητο για πίτες
Ειδικές κατηγορίες
Vegetarian
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς λακτόζη
Vegan
Ρατατούιγ με Βασιλικό - (Ratatouille)
Μιξ γκριλ θαλασσινών
Ελαφριά τονοσαλάτα με καλαμπόκι
Μύδια α λα προβενσάλ
Ανά χώρα
Γαλλικές συνταγές
Ελληνικές συνταγές
Ισπανικές συνταγές
Ιταλικές συνταγές
Λιβανέζικες συνταγές
Μαροκινές συνταγές
Τούρκικες συνταγές
Χταπόδι μαρινάτο στα κάρβουνα, με σαλάτα
Φύλλο και ψήσιμο πίτας
Φύλλο χειροποίητο για πίτες
Ντομάτες γεμιστές - Γεμιστά
GREEK CUISINE
Ήπειρος
Θεσσαλία
Θράκη
Κρήτη
Μακεδονία
Νησιά Αιγαίου
Νησιά Ιονίου
Πελοπόννησος
Στερεά Ελλάδα
Μπαρμπούνι
Ξινοτύρι
Λαχανάκι Βρυξελλών
Μάραθο
Α
|
Β
|
Γ
|
Δ
|
Ε
|
Ζ
|
Θ
|
Κ
|
Λ
|
Μ
|
Ν
|
Ξ
|
Ο
|
Π
|
Ρ
|
Σ
|
Τ
|
Φ
|
Χ
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Θ
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Φ
Χ
Search form
Search
Εμφάνιση:
Πρόσφατα
Δημοφιλή
Πρόσφατα
Δημοφιλή
Order
Asc
Desc
Asc
Desc
Items per page
30
60
Συνταγές με τραχανά
Όλες οι συνταγές στο αφιέρωμα αυτό μοσχοβολάνε Ελλάδα γιατί είναι φτιαγμένες με χειροποίητο τραχανά!
Tweet
Email
103724
Add to my gourmed
Τραχανότο με μανιτάρια
3.22222
Όταν χειμωνιάζει, θέλουμε κάτι ζεστό να μας συντροφεύει μόλις γυρνάμε στο σπίτι πεινασμένοι. Ο τραχανάς, αγαπημένο υλικό του σεφ δοσμένος εδώ με μια πρωτότυπη συνταγή είναι απόλαυση!
Υγιεινές συνταγές
Παιδικές γεύσεις
Όλες οι συνταγές
Εύκολες συνταγές
Καλά & Φθηνά
Γρήγορες συνταγές
Με την υπογραφή του σεφ
104374
Add to my gourmed
Τραχανόπιτα με Γαλοπούλα και Κατίκι
2.333335
Ο τραχανάς, ένα από τα πιο νόστιμα Ελληνικά προϊόντα γίνεται ακόμα πιο λαχαταριστός όταν μετατρέπεται σε πίτα5 φέτες καπνισ με καπνιστή γαλοπούλα!
Υγιεινές συνταγές
Όλες οι συνταγές
99837
Add to my gourmed
Τραχανόπιτα
2.5
Η τραχανόπιτα, χαρακτηριστικό έδεσμα της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, βασίζεται σε ένα από τα πιο αρχαία "ζυμαρικά-τρόπους διατήρησης" της σοδειάς (σιτάρι-κριθάρι) και του γάλακτος. Από το βιβλίο ''Ελληνική μαγειρική ...
Υγιεινές συνταγές
Όλες οι συνταγές
Καλά & Φθηνά
Με την υπογραφή του σεφ
100001
Add to my gourmed
Χιώτικος τραχανάς με γιαούρτι και ντομάτα
3.92857
Παραδοσιακή συνταγή για να φτιάξετε τον τραχανά σας που θα έχετε για όλο το χρόνο με αρωματικά όπως κρεμμύδι, θρούμπι και υλικά που τον κάνουν γευστικό και ακαταμάχητο όπως ντομάτες ...
Όλες οι συνταγές
Καλά & Φθηνά
Γρήγορες συνταγές
100949
Add to my gourmed
Χόνδρος (τραχανάς) με γάλα και τυρί
0
Ο τραχανάς στην Κρήτη γίνεται με χόντρο σταριού και πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα και δεν είναι ίδιος με το πλιγούρι.
Υγιεινές συνταγές
Όλες οι συνταγές
Εύκολες συνταγές
100003
Add to my gourmed
Τραχανάς
3
Ο τραχανάς είναι παραδοσιακό προϊόν, σύμβολο πολλών περιοχών της Ελλάδας, Μυτιλήνη, Ήπειρος, Θεσσαλία. Για να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο, μπορούμε να τον φυλάξουμε σε πάνινα σακουλάκια ή σε γυάλες. Μαγειρεύεται σε ...
Όλες οι συνταγές
Βασικές συνταγές
101133
Add to my gourmed
Τραχανάς με κατίκι Δομοκού
2.7
Μια ιδιαίτερη γεύση, αυτή του τραχανά σε μια ακόμα πιο γλυκιά εκδοχή. Αν είστε αρκετά τολμηροί πάνω από την κουταλιά κατίκι που σας προτείνουμε να συμπληρώσετε στο πιάτο σας μπορείτε ...
Όλες οι συνταγές
Εύκολες συνταγές
Καλά & Φθηνά
Γρήγορες συνταγές