BACK

Το μεγάλο βιβλίο των ψαριών

Ποιόν δεν έχει απασχολήσει στις μέρες μας, το κομμάτι εκείνο της μαγειρικής που ονομάζουμε "Υγιεινή διατροφή" σήμερα; Όλοι γνωρίζουμε πως το ψάρι φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας αυτής. Πόσο καλά την ξέρουμε όμως;

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

"Το Μεγάλο Βιβλίο Των Ψαριών" είναι ένας πλήρης οδηγός μαγειρικής ο οποίος λεπτομερώς παρέχει πληροφορίες για την εκτέλεση περίπου 500 συνταγών θαλασσινών και ψαριών.
Το έγχρωμα εικονογραφημένο βιβλίο περιλαμβάνει διαφορετικές μεθόδους προετοιμασίας, προτάσεις για σάλτσες και καρυκεύματα, για το μαγείρεμα και το σερβίρισμα των ψαριών και όλων των θαλασσινών, όπως επίσης και περιγράφει τεχνικές καθαρισμού και τεμαχισμού τους.
Είναι χωρισμένο σε 5 κεφάλαια: 1) Μικρά ψάρια της θάλασσας, 2) Μεγάλα ψάρια της θάλασσας, 3) Οστρακόδερμα, 4) Μαλάκια και 5) Ψάρια του γλυκού νερού
Aπό το 1990, οπότε και εκδόθηκε «Το Μεγάλο Βιβλίο Των Ψαριών» για πρώτη φορά, η Giuliana Bonomo παρέμεινε ενεργή έχοντας εκδόσει από τότε μοναδικούς οδηγούς για τη μεσογειακή μαγειρική και ζαχαροπλαστική.

Η έκδοση διατίθεται αποκλειστικά από τις Εκδόσεις ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗ
Υπεύθυνος Χαραλαμπίδης Χάρης – [email protected]
Ιπποκράτους 91 – Αθήνα 106 80 – 210 3604169, 210 3619462
http://www.amazon.co.uk/The-Great-Book-Seafood-Cooking/dp/0671711563/ref...

Δημοφιλείς συνταγές

Προτάσεις

  • Οι καλύτερες συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα
Οι καλύτερες συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα
  • μύδια, γαρίδες, καραβίδες, θαλασσινά, όστρακα, χταπόδια, καλαμάρια
Τα θαλασσινά της Καθαράς Δευτέρας
  • Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Νηστίσιμες συνταγές της Σαρακοστής
Τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην Αττική
Ντιπάκια και σως για όλες τις χρήσεις