BACK

Ζελέ με γάλα και σταφύλια

Ιδιαίτερο και απαλό επιδόρπιο για απαιτητικούς ουρανίσκους ή για ανθρώπους που δε φοβούνται τον πειραματισμό.
Συνταγή από το βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου "Εύκρατες Γεύσεις"

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

500 γρ. γάλα φρέσκο
40 γρ. ζάχαρη
2 φύλλα ζελατίνας μουλιασμένα σε κρύο νερό
1 πρέζα βανίλια

Για το σερβίρισμα
1 κιλό σταφύλια κόκκινα

Οδηγίες:

1. Ζεσταίνουμε τα 200 γρ. γάλα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη ζελατίνα.

2. Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και τη βανίλια.

3. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε μία φόρμα της αρεσκείας μας.

4. Αφήνουμε 3 ώρες στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρουμε με τα σταφύλια.