BACK

Τηγανητό κατσικίσιο τυρί

Σαγανάκι μεζεδάκι ό,τι πρέπει για ουζάκι, για κρασάκι!  Ιδανικός μεζές με ντομάτα και παξιμάδια. Ουκ εν τω πολλώ το ευ...

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.8 (6 votes)

Συστατικά:

1/4 φλ. ελαιόλαδο
2 κομμένες σκελίδες σκόρδο
125 γρ.  κατσικίσιο τυρί

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο μέχρι να ροδίσει ελαφρά.

Βγάζουμε μετά το σκόρδο με μια τρυπητή κουτάλα και το πετάμε.

Βάζουμε το τυρί στο καυτό λάδι και το τηγανίζουμε γυρνώντας το μια φορά μέχρι να λιώσει -όχι πάντως εντελώς- το εξωτερικό τμήμα του τυριού.

Βγάζουμε τα κομματάκια του τυριού με μια τρυπητή κουτάλα και τα σερβίρουμε ζεστά ως ορεκτικό, γαρνιρισμένα με φέτες λεμόνι.