BACK

Σπαράγγια με πιλάφι

Απλό κι όμως τόσο γευστικό! Για όσους αγαπούν τα σπαράγγια η εποχή είναι η άνοιξη! Δοκιμάστε αυτό το πιλάφι, ιδανικό για τις μέρες της  νηστείας, που ταιριάζει πολύ με ένα ελαφρύ λευκό κρασί!

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 4.2 (6 votes)

Συστατικά:

3-4 άγρια σπαράγγια
λίγο ελαιόλαδο
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 φλ. ρύζι για πιλάφι
αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκi

Προσθέτουμε τα σπαράγγια χοντροκομμένα και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα

Σβήνουμε με δυόμισι ποτήρια νερό.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και προαιρετικά ελάχιστο μάραθο.

Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το ρύζι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει, δηλ. για περίπου 15 λεπτά.