BACK

Σολομός με σάλτσα σκόρδου

Μία πολύ διαιτητική συνταγή που δεν παύει να είναι πεντανόστιμη!

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

2 φέτες σολομού
2 κουταλιές ελαιόλαδο
λίγο κόκκινο τσίλι πολύ ψιλοκομμένο
8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλυτζάνι ψαρόζουμο
άνηθος
αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Σωτάρω σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο με το σκόρδο. Προσθέτω τον άνηθο, το τσίλι και τις φέτες του σολομού. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω το ζωμό. Σιγοβράζω τα φιλέτα, γυρίζοντάς τα που και που για 8 λεπτά περίπου. Όταν ψηθούν, τα βάζω σε πιατέλα. Σιγοβράζω το ζουμί στο τηγάνι, περίπου για 10 λεπτά, μέχρι να μείνει το μισό φλιτζάνι. Με αυτό περιχύνω τις φέτες του σολομού. Γαρνίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Συνοδεύω με ρύζι ή ζυμαρικά.

Πιάτο: 
Κύριο συστατικό: