BACK

Χορτοκεφτέδες

Νόστιμοι κεφτέδες με χορταρικά, σπανάκι και κρεμμυδάκι. Ο ταραμάς ενισχύει τη γεύση και δίνει πολύ ενδιαφέρον σ' αυτή τη συνταγή. Ταιριάζουν πολύ με ένα ποτηράκι παγωμένο ουζάκι!

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

1/2 κιλό σπανάκι
1/2 κιλό άγρια γλυκά χόρτα (άγριο σέλινο, μάραθο, άνηθο, βλήτα, φρέσκο
κρεμμύδι)
λίγο ταραμοπολτό άσπρο
αλάτι
αλεύρι

λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες:

1. Kόβουμε τα χόρτα πολύ ψιλά, τα ζυμώνουμε με αλάτι, ξεπλένουμε και στραγγίζουμε πολύ καλά.

2. Aνακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σε σημείο που να δουλεύεται το μείγμα και να είναι πυκνόρρευστο.

3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και όταν κάψει ρίχνουμε με ένα κουτάλι το μείγμα.

4.Τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές.

Σερβίρουμε με γιαούρτι ή τζατζίκι.