BACK

Γλυκειά ζύμη για τάρτες και πίτες

Απλή και βασική συνταγή για όλες τις τάρτες.

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.7 (3 votes)

Συστατικά:

100 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. βούτυρο
300 γρ. αλεύρι
50 γρ. λευκό αμύγδαλο σκόνη
1 αυγό ολόκληρο

Οδηγίες:

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, με το χέρι ή στο μίξερ, για λίγη ώρα έως ότου το μείγμα γίνει ομοιογενές, και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Συνταγές παρμένες από το βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου "Εύκρατες Γεύσεις"