BACK

Πράσινη Σαλάτα με ψητό κατσικίσιο τυρί

Μια σαλάτα εύκολη και γευστική

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 2 (1 vote)

Συστατικά:

1 ματσάκι ρόκα ψιλοκομμένο
200 γρ. πλυμένο σπανάκι, κατά προτίμηση baby
4 φέτες ψωμί από μπαγκέτα
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
ψιλοκομμένο καρυδόψιχα
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μπαλσάμικο
Αλάτ και πιπέρι

Οδηγίες:

Αναβουμε το γκριλ στο φουλ.
Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε 4 ροδέλες.
Βάζουμε πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού μία φέτα τυρί.
Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι το τυρί να ροδοκοκκινίσει.
Σερβίρουμε τις πρασινάδες και προσθέτουμε το λάδι και το ξίδι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και μοιράζουμε σε 4 πιάτα. Πασπαλίζουμε με τα καρύδια, και τοποθετούμε από πάνω μια φέτα ψωμί με το λιωμένο τυρί.