BACK

Tajeen Dajaj (Κοτόπουλο με ντομάτα και μπαχαρικά)

Πανεύκολη συνταγή ακόμα και για τους πιο άσχετους με την κουζίνα. Νόστιμο κοτοπουλο με αρώματα από σκόρδο και τσίλι τα ποία φυσικά μπορείτε να προσαρμόσετε στις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Φροντιστε να έχετε μπόλικο φρέσκο ψωμί για τη σάλτσα σας. Αν μπορείτε να μαρινάρετε για περισσότερη ώρα, ακόμα καλύτερα.

Βαθμολογήστε
Rate: 
No votes yet

Συστατικά:

 

1 κοτόπουλο (τα ψαχνά του μέρη κομμένα σε μπουκιές)
400γρ.  ντοματοπελτέ
1 κ.γλ. μαύρο πιπέρι
1 κ.σ. ψιλοκομμένο σκόρδο
1 κ.γλ. πιπεριά τσίλι
 

Οδηγίες:

1. Φτιάχνουμε μια μαρινάδα με το μείγμα μπαχαρικών, την ντομάτα και το σκόρδο και αφήνουμε το κοτόπουλο για 60 λεπτά τουλάχιστον.
2. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο με τη μαρινάδα σε ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 40-60 λεπτά.