BACK

Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι και σαβαγιάρ

Τo ζελέ με ροδάκινο και γιαούρτι είναι ένα ελαφρύ γλυκό ιδανικό για όλες τις ώρες

Βαθμολογήστε
Rate: 
Average: 3.8 (6 votes)

Συστατικά:

 

2 φακελάκια ζελέ ροδακινο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
3 ώριμα ροδάκινα, κομμένα σε κύβους
15-20 μπισκότα σαβαγιάρ
Schnapps ροδάκινο, ή λικέρ αμαρέτο (προαιρετικά)

Οδηγίες:

Διαλύουμε τη σκόνη του ζελέ σε δύο ποτήρια βραστό νερό και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Ρίχνουμε στη φόρμα λίγο από το ζελέ, ίσα ίσα να καλύψει τον πάτο, και τη βάζουμε στην κατάψυξη.

Προσθέτουμε στο υπόλοιπο ζελέ το γιαούρτι και τα ροδάκινα και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομογενές μείγμα.
Βγάζουμε τη φόρμα από την κατάψυξη και αδειάζουμε μέσα το μείγμα του γιαουρτιού.
Ολοκληρώνουμε το γλυκό στρώνοντας από πάνω τα σαβαγιάρ και τα ραντίζουμε - ιδανικά - με Schnapps ροδάκινο, αλλά και ...

 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής και περισσότερες συνταγές στο  www.greece.fage.eu/